OSL_color_muses_0824.jpg

Oslo Skin Labs Muser

Hos Oslo Skin Lab har vi troen på at ekte skjønnhet kommer innenfra. Vårt slagord, "Beauty from within" er mer enn bare ord; det er en filosofi som oppfordrer alle til å ta vare på seg selv på en holistisk måte og respektere samt å behandle kroppen med omsorg og kjærlighet.

Vi er stolte over å introdusere vår "Muses"-serie på Instagram, der vi presenterer inspirerende kvinnelige ambassadører som representerer “female empowerment” og egenomsorg.

Disse fantastiske kvinnene deler sine skjønnhetshemmeligheter, og gir et innblikk i sine personlige rutiner og filosofier bak egenkjærlighet. Blant våre anerkjente muser er Anine Bing fra USA, kjent for sin enkle nordiske stil i eget klesmerke, Jenni Alexandrova fra Finland, en mediepersonlighet med lidenskap for autentisk skjønnhet; og Serena Autieri fra Italia; skuespiller og sanger hvis eleganse inspirerer mange.

I vår serie svarer hver muse på fem spørsmål om sine skjønnhetshemmeligheter, og gir råd som er både praktiske og inspirerende - fra hudpleietips til livsfilosofi. Disse intervjuene er en skattkiste av inspirasjon for alle som ønsker tips fra flotte kvinner. Vi anbefaler deg å følge vår Instagram-konto @osloskinlab og dykke ned i disse inspirerende intervjuene. Du finner alle intervjuene i høydepunktet kalt "OSL Muses."

Finn ut hvordan disse sterke kvinnene tar vare på seg selv og finn inspirasjon til å løfte din egen skjønnhets- og velvære rutine. Bli med oss i feiringen av skjønnhet, styrke og egenomsorg.

Besøk vår Instagram i dag og utforsk Oslo Skin Labs verden av “Beauty from within“.