Oslo Skin Lab_kvinna_40.jpg

Charlottes fantastiske resultater

Charlotte (42) begynte å bruke The Solution™ Beauty Collagen etter en anbefaling fra en venn, og etter 3 måneders daglig inntak så hun fantastiske resultater.

Hva fikk deg til å starte med The Solution™ Beauty Collagen?

Jeg hadde hørt om kollagentilskudd tidligere, men hadde ikke aktivt undersøkt det. Jeg var likevel nysgjerrig på hva det kunne gjøre for meg, og da en venn introduserte Oslo Skin Lab for meg, syntes jeg det hørtes interessant ut å prøve. Jeg fikk et tips om å ta bilder før jeg begynte med produktet for lettere å kunne evaluere effekten.

Hvilke resultater har du opplevd med The Solution™ Beauty Collagen siden du startet?

Jeg opplever at huden min føles mer spenstig, og at jeg ser mye freshere ut, noe som tydelig kan sees på mine før- og etterbilder. Jeg opplever også at huden min har fått mer glød.

Hvor lang tid tok det før du begynte å se resultater?

Jeg begynte å merke en bedre spenstighet og glød i huden etter ca. 2-3 måneder. Nå tør jeg ikke slutte!

Hvordan ble The Solution en del av din daglige hudpleierutine?

Jeg tar kollagenpulveret med morgenkaffen min. Det er blitt en rutine jeg aldri avviker fra, så på den måten er det blitt enkelt for meg å huske det.

Hvordan ser du på aldring generelt?

Jeg har alltid vært nøye med å ta vare på huden min og også hvilke produkter jeg bruker. Dels basert på hvordan jeg opplever at produktene føles på huden, og dels hvordan de påvirker den på lang sikt. Jeg vil eldes naturlig uten å foreta noen inngrep.

Nå har du også muligheten til å prøve til 60% rabatt på din første pakke og deretter 30% - rabatten din er alt lagt inn her:

 

Kollagen og hud

Huden vår gjennomgår daglig påkjenninger som kan påvirke dens struktur og utseende. Rynker, fine linjer, tap av elastisitet og cellulitter er noe mange mennesker kan kjenne seg igjen i med økende alder. The Solution er et kollagentilskudd som er designet for å adressere disse problemene og gi deg en naturlig og ren hudpleieløsning.

Kollagen er et viktig protein som finnes i store mengder i huden vår. Det bidrar til å opprettholde hudens struktur, elastisitet og fasthet. Imidlertid avtar nivået av kollagen naturlig med alderen, allerede fra slutten av 20-årene med 1-2% i året. Dette er årsaken til at linjer, rynker og slappere hud blir mer og mer fremtredene. Ved å tilføre kollagenpeptider gjennom The Solution, kan du bidra til å forbedre hudens utseende.

The Solution er et smaksnøytralt kollagentilskudd med dokumentert effekt på:

✔ Elastisitet og spenst
✔ Rynker og fine linjer
✔ Cellulitter/appelsinhud

Kollagenet i The Solution har gjennomgått flere studier som har dokumentert dens effekt på hudens struktur. Disse studiene har vist positive resultater når det gjelder å redusere rynker og fine linjer, øke elastisitet og spenst, samt forbedre cellulitter. Kollagenpeptidene som finnes i The Solution har vist seg å være effektive i å stimulere kollagenproduksjonen og forbedre hudens tekstur.

Nå har du også muligheten til å prøve til 60% rabatt på din første pakke og deretter 30% - rabatten din er alt lagt inn her:

 

– Imponerende studier


Hudpleier Anne Berit Eide ved Oslo Hudpleieklinikk forteller at hun er svært imponert over studiene som er gjort for å dokumentere effekten på The Solution.

RS367_Anne-Berit_Eide_W-Article_1140x600.jpg

Hun viser da særlig til dobbeltblinde placebo-kontrollerte studier, der verken deltakerne i studiene eller de som måler resultatene vet hvem som har fått det «ekte» pulveret. I tillegg er resultatene lest av med maskin som kan måle nøyaktig rynkedybde.

– Selvsagt varierer det fra person til person, men i løpet av de åtte ukene studiene varte, fant man en gjennomsnittlig reduksjon på 20% i rynkedybden hos deltakerne, forteller Eide.

For å oppnå best mulige resultater anbefales det å ta The Solution regelmessig i henhold til produsentens instruksjoner. Som med enhver hudpleiebehandling, er det viktig å ha realistiske forventninger og være tålmodig. Hudens forbedringer kan variere fra person til person, og det kan ta tid før du ser synlige resultater. Ved å være konsekvent og tålmodig vil du imidlertid kunne nyte fordelene av The Solution over tid.