rs140_osl_solution_flower_w-article_1140x600.jpg

Kollagen beauty- The Solution

The Solution™ Beauty Collagen er et høykvalitets kollagenpulver med nøytral smak som har dokumentert effekt på reduksjon av linjer, rynker og cellulitter. Med andre ord: kollagen beauty. Kollagenpulveret kommer ferdig dosert og blandes enkelt i mat eller drikke.

Kollagen beauty

The Solution™ Beauty Collagen er et 100% naturlig kollagenpulver (kollagen beauty), spesialdesignet for å forbedre hudens kvalitet. The Solution har dokumentert effekt på.

✔ Økt elastisitet og spenst i huden

✔ Redusksjon av rynker og fine linjer

 ✔Mindre grad av cellulitter/appelsinhud

Det rene kollagenpulveret i The Solution™ Beauty Collagen inneholder kun én ingrediens - type 1 hydrolysert collagen - kollagen beauty.

 

Hvordan fungerer The Solution - kollagen beauty?

The Solution™ Beauty Collagen er et pulver som inneholder bioaktive kollagenpeptider, som bidrar til å øke hudens elastisitet og gir en glattere hud med mindre rynker. Kollagen beauty reduserer også cellulitter. En pakke The Solution består av 28 dagsdoser à 2,5 gram kollagenhydrolysat i pulverform. The Solution™ er et beauty kollagen for hud og har nøytral smak - derfor kan det blandes i valgfri mat eller drikke.

Studier og resultater på kollagen beauty - The Solution™ Beauty Collagen

Verisol® collagen som brukes i The Solution™ beauty kollagen fra Oslo Skin Lab® har påvist dokumentert effekt på reduksjon av rynker gjennom en dobbeltblindet studie med 114 deltakere. Resultatene var signifikante. Dobbelt-blindet test er når hverken testpersonen eller den som utfører studiet vet hvem som får virkestoffet og hvem som får placebo (pille uten virkestoffer). Her kan du lese mer om studiene