RS550_OSL_Silke_OTO6138_W-Article_1140x600.jpg

Slik fikk Jette (55) en glattere hud på kroppen

Jette (55) startet med The Solution™ Beauty Collagen etter å ha sett en TV-reklame for kollagenpulveret. Etter kort tid merket hun stor forbedring på huden over hele kroppen - spesielt på lårene.

Ville gi The Solution en sjanse 

– Etter en lang sykdomsperiode opplevde jeg at huden ble veldig ru og rynkete. Jeg startet med The Solution i håp om å redusere noen av aldringstegnene som hadde dukket opp den siste tiden og for å forbedre hudkvaliteten på kroppen, spesielt teksturen på lårene. Jeg hadde testet utallige kremer for å bedre huden på lårene, men ingenting hjalp. Det resulterte i at jeg ikke lengre følte meg komfortabel med å vise frem huden på bena.

"Da jeg så  Oslo Skin Labs reklame på TV, tenkte jeg at jeg iallefall ikke har noe å tape på å prøve produktet. Jeg bestemte meg for å teste det i maks.  et halvt år for deretter å slutte om jeg ikke så noen resultater."

Merket stor forskjell på huden over hele kroppen

Jeg ser mest forskjell og forbedring på huden på lårene, som tidligere var rynkete og ru. Men, jeg kan i tillegg også se en forskjell over hele kroppen - huden føles mykere og glattere. På ansiktshuden ser jeg minst endring, men her hadde jeg et veldig bra utgangspunkt før jeg startet med The Solution™. Familien min har også kommenter hvor stor forbedring de ser og vi er alle overrasket over de fantastiske resultatene.

Vil du også teste effekten på din hud? Nå får du din første pakke med The Solution med rabatt. Klikk på linken for å se din rabatt. 

 

Kollagen og hud

Huden vår gjennomgår daglig påkjenninger som kan påvirke dens struktur og utseende. Rynker, fine linjer, tap av elastisitet og cellulitter er noe mange mennesker kan kjenne seg igjen i med økende alder. The Solution er et kollagentilskudd som er designet for å adressere disse problemene og gi deg en naturlig og ren hudpleieløsning.

Kollagen er et viktig protein som finnes i store mengder i huden vår. Det bidrar til å opprettholde hudens struktur, elastisitet og fasthet. Imidlertid avtar nivået av kollagen naturlig med alderen, allerede fra slutten av 20-årene med 1-2% i året. Dette er årsaken til at linjer, rynker og slappere hud blir mer og mer fremtredene. Ved å tilføre kollagenpeptider gjennom The Solution, kan du bidra til å forbedre hudens utseende.

The Solution er et smaksnøytralt kollagentilskudd med dokumentert effekt på:

✔ Elastisitet og spenst
✔ Rynker og fine linjer
✔ Cellulitter/appelsinhud

Kollagenet i The Solution har gjennomgått flere studier som har dokumentert dens effekt på hudens struktur. Disse studiene har vist positive resultater når det gjelder å redusere rynker og fine linjer, øke elastisitet og spenst, samt forbedre cellulitter. Kollagenpeptidene som finnes i The Solution har vist seg å være effektive i å stimulere kollagenproduksjonen og forbedre hudens tekstur.

Nå har du også muligheten til å prøve - rabatten din er alt lagt inn her:

 

– Imponerende studier


Hudpleier Anne Berit Eide ved Oslo Hudpleieklinikk forteller at hun er svært imponert over studiene som er gjort for å dokumentere effekten på The Solution.

RS367_Anne-Berit_Eide_W-Article_1140x600.jpg

Hun viser da særlig til dobbeltblinde placebo-kontrollerte studier, der verken deltakerne i studiene eller de som måler resultatene vet hvem som har fått det «ekte» pulveret. I tillegg er resultatene lest av med maskin som kan måle nøyaktig rynkedybde.

– Selvsagt varierer det fra person til person, men i løpet av de åtte ukene studiene varte, fant man en gjennomsnittlig reduksjon på 20% i rynkedybden hos deltakerne, forteller Eide.

For å oppnå best mulige resultater anbefales det å ta The Solution regelmessig i henhold til produsentens instruksjoner. Som med enhver hudpleiebehandling, er det viktig å ha realistiske forventninger og være tålmodig. Hudens forbedringer kan variere fra person til person, og det kan ta tid før du ser synlige resultater. Ved å være konsekvent og tålmodig vil du imidlertid kunne nyte fordelene av The Solution over tid.